Kaupunginhallitus, kokous 16.10.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 239 Syyskokouskutsu 19.10.2023 / Keski-Uudenmaan pelastusyhdistys ry

JARDno-2022-339

Valmistelija

  • Riitta Murtokare, hallinnon asiantuntija, riitta.murtokare@jarvenpaa.fi

Perustelut

Keski-Uudenmaan pelastusyhdistys ry:ltä on saapunut kokouskutsu 19.10.2023  järjestettävään syyskokoukseen. Syyskokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 11 § määräämät syyskokousasiat vahvistetaan mm. seuraavan kalenterivuoden (2024) toiminta- ja taloussuunnitelmat, päätetään hallituksen jäsenmäärästä, valitaan hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tilalle ja valitaan hallituksen puheenjohtaja seuraavaksi kolmeksi kalenterivuodeksi sekä todetaan yhdistyksen edustajat, jotka yhdistyksen hallitus on valinnut järjestöihin, joihin yhdistys kuuluu jäsenenä. 

Keski-Uudenmaan pelastusyhdistys ry:n vastuuhenkilö on turvallisuus- ja valmiuspäällikkö Jussi Jokivaara. Vastuuhenkilö huolehtii yhteisön seurannasta ja raportoi siitä tarvittaessa kaupunginjohtajalle. Vastuuhenkilö antaa lausunnon yhtiökokousedustajalle annettavista toimiohjeista ja toimii yhtiökokousedustajana ellei muuta ole määrätty.  

IL

 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Iiris Laukkanen, kaupunginjohtaja, iiris.laukkanen@jarvenpaa.fi

Kaupunginhallitus päättää

  1. nimetä kaupungin edustajaksi Keski-Uudenmaan pelastusyhdistys ry:n syyskokoukseen turvallisuus- ja valmiuspäällikkö Jussi Jokivaaran
  2. nimetä varaedustajaksi liikuntapäällikkö Tony Konkolan turvallisuus- ja valmiuspäällikön ollessa estynyt.

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti. 

Tiedoksi

turvallisuus- ja valmiuspäällikkö, liikuntapäällikkö, Keski-Udenmaan pelastusyhdistys