Kaupunkikehityslautakunta, kokous 2.6.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 51 Kaupunkikehityksen käyttösuunnitelman muutos

JARDno-2022-872

Valmistelija

  • Timo Väisänen, talouspäällikkö, timo.vaisanen@jarvenpaa.fi

Perustelut

Kaupunkikehityksen palvelualueen käyttösuunnitelma hyväksyttiin Kaupunkikehityslautakunnassa 27.1.2022 § 3, tämän jälkeen käyttösuunnitelmaa on muutettu 24.3.2022 § 24.

Maankäytön kartta ynnä muiden artikkeleiden myyntituotoista on tuloutettu 80 % Yhdyskuntasuunnittelun avainalueeseen kuuluvalle maankäytölle ja 20 % esikuntaan kuuluvalle palvelupisteelle. Nyt tehtävällä muutoksella korjataan tuotot menemään 100 % maankäyttö- ja karttapalveluihin, koska myös kustannukset, jotka edellä mainittuihin asioihin liityvät kohdistuvat 100 % maankäyttö- ja karttapalveluiden kokonaisuuteen. Vaikutus on 27 400 euroa, joka siirretään palvelupisteen toimintatuotoista (maksutuotot) maankäyttö- ja karttapalveluiden yhteiselle kustannuspaikalle toimintatuottoihin (maksutuotot).

Tehtävällä oikaisulla siirretään tuotot 27 400 euroa maankäyttö- ja karttapalvelut yhteiselle kustannuspaikalle, jolle ei oltu budjetoitu toimintatuottoja.  

Käyttösuunnitelma muutoksella ei ole toimintakatevaikutusta. Liitteenä yhdyskuntasuunnittelun ja esikunnan käyttösuunnitelma muutokset. 

HP

Ehdotus

Esittelijä

  • Harri Palviainen, Kaupunkikehitysjohtaja, harri.palviainen@jarvenpaa.fi

Kaupunkikehityslautakunta päättää hyväksyä Kaupunkikehityksen palvelualueen vuoden 2022 käyttösuunnitelmiin edellä esittelytekstissä ja liitteenä olevassa taulukossa olevat muutokset 1.6.2022 alkaen, sekä valtuuttaa vastuuhenkilöt tekemään tarvittavat tekniset korjaukset.

 

Käsittely

Talouspäällikkö Timo Väisänen selosti asiaa. 

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti. 

Tiedoksi

tonttipäällikkö, esikuntapäällikkö, kaavoitusjohtaja, talouspalvelut