Keskusvaalilautakunta, kokous 27.1.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 17 Vaalilautakuntien kahvi- ja voileipähankinnat

JARDno-2020-2934

Valmistelija

  • Riitta Murtokare, hallinnon asiantuntija, riitta.murtokare@jarvenpaa.fi

Perustelut

Vaalilautakuntien kuntavaalien vaalisunnuntain 18.4.2021 mukaisiin kahvi-, voileipä- ja muihin virvokehankintoihin ehdotetaan käytettäväksi kauppakassipalvelua. Valmistelun perusteella ehdotetaan, että tilaukset tehdään kaupungin hallintopalveluiden toimesta verkkokaupan kautta ja palveluntuottaja toimittaa tilatut tuotteet suoraan äänestyspaikoille sunnuntaina 18.4.2021 sovittuna aikana. Lisäksi ehdotetaan, että jokaisella vaalilautakunnalla on käytettävissä virvokehankintoihin enintään 100,00 euroa/vaalilautakunta. 

Kauppakassipalvelusta tehtiin kysely muutamalle lähikaupalle, joissa kauppakassi- ja kuljetuspalvelu on käytössä;

  • K-supermarket Pajala, Järvenpää
  • Prisma, Järvenpää
  • K-Citymarket Järvenpää.

Prisma ja K-supermarket Pajala ilmoittivat, että pystyvät järjestämään kauppakassipalvelun, mutta haasteena oli sunnuntain kuljetus, koska sitä ei kauppakassipalvelussa ole normaalisti käytössä. Palvelun tarjoamisesta K-supermarket Pajala jätti edullisimman tarjouksen. K-Supermarket Pajala ilmoitti kuljetuksen hinnaksi 9,95 euroa/äänestyspaikka.

Ehdotus

Keskusvaalilautakunta toteaa, että kuntavaalien 2021 vaalilautakuntien kahvi-, voileipä- ja muut virvokehankinnat kuljetuksineen tehdään keskitetysti hallintopalveluiden toimesta K-supermarket Pajalasta saadun tarjouksen mukaisin ehdoin.

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti.

Tiedoksi

Vaalilautakuntien puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat, K-supermarket Pajala, Järvenpään listatiimi