Nuorisovaltuusto, kokous 25.1.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 11 Nuorisovaltuuston edustajien nimeäminen kaupungin liikenneturvallisuustyöryhmään

JARDno-2023-28

Valmistelija

  • Noora Salo, nuorisotyöntekijä, noora.salo@jarvenpaa.fi

Perustelut

Järvenpäässä toimii poikkihallinnollinen liikenneturvallisuustyöryhmä, jossa on mukana edustajia kaupungin eri toimialoilta sekä sidosryhmistä. Työryhmän toiminnan painopiste on liikennekasvatuksessa ja tiedottamisessa, mutta myös liikenneympäristön parannustarpeisiin otetaan kantaa. Työryhmä on myös seurannut turvalaitteiden käyttöä, kännykän käyttöä ajaessa sekä ajonopeuksia sekä kerännyt tietoa erilaisilla kyselyillä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Anu Puro, nuorisopalvelujen päällikkö, anu.puro@jarvenpaa.fi

Nuorisovaltuusto nimeää keskuudestaan edustajan ja varaedustajan kaupungin liikenneturvallisuustyöryhmään 2023 - 2024.  Molemmilla valitulla on liikenneturvallisuustyöryhmän kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus.

Päätös

Nuorisovaltuusto nimeää edustajakseen kaupungin liikenneturvallisuustyöryhmään Santtu Wilkmanin ja hänen varaedustajakseen Aarre Vainikaisen.

Kokouskäsittely

Ehdolle edustajiksi kaupungin vammaisneuvostoon asettuivat Santtu Wilkman ja Aarre Vainikainen. Ehdokkaat pitivät lyhyet esittelypuheenvuorot, jonka jälkeen suoritettiin suljettu lippuäänestys. Ääniä annettiin yhteensä 13 kpl. Äänestyksen tulos jakautui seuraavasti: Santtu Wilkman 10 ääntä, Aarre Vainikainen 3 ääntä. Henkilökohtaisten äänimäärien perusteella nuorisovaltuuston edustajaksi kaupungin liikenneturvallisuustyöryhmään valittiin Santtu Wilkman.

Tiedoksi

Kaupungin sihteeri