Kaupunginhallitus, kokous 8.4.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 87 Kutsu kevätkokoukseen 11.4.2024 / Keski-Uudenmaan pelastusyhdistys ry

JARDno-2022-339

Valmistelija

  • Riitta Murtokare, hallinnon asiantuntija, riitta.murtokare@jarvenpaa.fi

Perustelut

Keski-Uudenmaan pelastusyhdistys ry:ltä on saapunut kokouskutsu 11.4.2024  järjestettävään kevätkokoukseen, minkä vuoksi kaupunginhallituksen on tarpeen päättää Järvenpään kaupungin edustuksesta kokouksessa. Kevätkokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 11 § määräämät kevätkokousasiat mm. vuoden 2023 vuosikertomukset, tilinpäätös ja toimintatarkastajan lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja jäsenmaksujen suuruudesta vuodelle 2025.

Keski-Uudenmaan pelastusyhdistys ry:n vastuuhenkilö on turvallisuus- ja valmiuspäällikkö ja varavastuuhenkilönä liikuntapäällikkö. Vastuuhenkilö huolehtii yhteisön seurannasta ja raportoi siitä tarvittaessa kaupunginjohtajalle. Vastuuhenkilö antaa lausunnon yhtiökokousedustajalle annettavista toimiohjeista ja toimii yhtiökokousedustajana ellei muuta ole määrätty. Vastuuhenkilöllä ei ole huomauttamista kokouskutsussa esitetyn johdosta. 

 

SF

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Iiris Laukkanen, kaupunginjohtaja, iiris.laukkanen@jarvenpaa.fi

Kaupunginhallitus päättää

  1. nimetä kaupungin edustajaksi Keski-Uudenmaan pelastusyhdistys ry:n 11.4.2024 pidettävään kevätkokoukseen turvallisuus- ja valmiuspäällikkö Jussi Jokivaaran.
  2. nimetä varaedustajaksi liikuntapäällikkö Tony Konkolan turvallisuus- ja valmiuspäällikön ollessa estynyt.

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti.

Tiedoksi

nimetty, Keski-Uudenmaan pelastusyhdistys