Kaupunginhallitus, kokous 2.5.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 116 Kutsuntalautakuntien edustajien valinta 2022

JARDno-2022-351

Valmistelija

  • Henna Koskelainen, hallinnon erityisasiantuntija, henna.koskelainen@jarvenpaa.fi

Perustelut

Kaartin jääkärirykmentin Uudenmaan aluetoimistosta on 7.3.2022 tullut pyyntö, jolla Uudenmaan aluetoimisto pyytää Uudenmaan kuntia ja kaupunkeja sekä poliisia toteuttamaan asevelvollisuuslain mukaiset vastuunsa vuoden 2022 kutsuntojen toteuttamiseksi. Kutsunnat järjestetään syyskuussa Tuusulassa 1. ja 2.9.2022 (Puolustusvoimien kurssikeskus Rantatie 1). 

Kuntien ja kaupunkien tehtävänä on nimetä kutsuntalautakuntiin kuntien tai kaupunkien edustajat ja heille varahenkilöt (ASEVL 22§). Puolustusvoimien pyyntökirjeen mukaan lautakuntien edustajien toivotaan olevan sosiaali- tai nuorisotyön parissa työskenteleviä. Valittujen henkilöiden nimet ja yhteystiedot pyydetään ilmoittamaan Uudenmaan aluetoimistolle 1.7.2022 mennessä.

Lisäksi kutsuntatilaisuuteen on pyydetty nimeämään kunnan tai kaupungin tervehdyksen esittäjä kaikille kutsuntapäiville 1.7.2022 mennessä. Tervehdyksen toivotaan olevan ytimekäs ja kestoltaan enintään 2 minuuttia.

IL

Ehdotus

Esittelijä

  • Olli Naukkarinen, kaupunginjohtaja, olli.naukkarinen@jarvenpaa.fi

Kaupunginhallitus päättää nimetä edustajat sekä varaedustajat kutsuntalautakuntiin seuraavasti:

  1. kutsuntalautakunta 1; varsinainen edustaja erityisnuorisotyöntekijä Krista Liikanen ja varajäseneksi etsivä nuorisotyöntekijä Roope Vehmas
  2. kutsuntalautakunta 2; varsinainen edustaja palveluohjaaja Julia Örn ja varajäseneksi liikuntapäällikkö Tony Konkola
  3. kutsuntalautakunta 3; varsinainen edustaja vastaava nuorisotyöntekijä Noora Salo ja varajäseneksi nuorisotyöntekijä Ronja Inkinen.

 

Kaupunginhallitus päättää nimetä kutsuntatilaisuuteen kaupungin tervehdyksen esittäjät. 

 

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti.

Nimettiin kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja esittämään kaupungin tervehdys kutsuntatilaisuudessa.

Tiedoksi

Nimetyt, Uudenmaan aluetoimisto, nuorisopalvelujen päällikkö, nuorten osaamis- ja työllisyyspalvelujen esimies, johdon erityisavustaja