Opetus- ja kasvatuslautakunta, kokous 14.12.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 72 Jäsenen valinta Järvenpään lukion stipendirahaston hallitukseen

JARDno-2021-2498

Valmistelija

  • Merja Narvo-Akkola, palvelualuejohtaja, merja.narvo-akkola@jarvenpaa.fi

Perustelut

Stipendirahaston sääntöjen 3 §:n mukaan Järvenpään lukion stipendirahastosta myönnetään vuosittain stipendejä kouluopinnoissa menestyneille oppilaille, jollakin alalla erityistä lahjakkuutta ja harrastuneisuutta osoittaneille oppilaille tai kouluyhteisössä myönteisellä tavalla vaikuttaneille oppilaille. Stipendien määrästä ja jakoperusteista päättää rahaston hallitus.

Sääntöjen 6 §:n mukaan stipendirahaston asioita hoitaa, sitä edustaa ja sen varojen käyttämisestä määrää sen hallitus.

Sääntöjen 6 §:n mukaan stipendirahaston hallitukseen kuuluvat Järvenpään lukion rehtori, valtuustokaudeksi kerrallaan yksi Järvenpään kaupungin opetus- ja kasvatuslautakunnan valitsema jäsen ja varajäsen, valtuustokaudeksi kaksi opettajakunnan keskuudestaan valitsemaa jäsentä ja varajäsenet. Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja sihteerin.

Ehdotus

Esittelijä

  • Merja Narvo-Akkola, palvelualuejohtaja, merja.narvo-akkola@jarvenpaa.fi

Opetus- ja kasvatuslautakunta päättää valita keskuudestaan varsinaisen jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen Järvenpään lukion stipendirahaston hallitukseen valtuustokauden 2021-2025 loppuun asti.

Käsittely:

Keskustelun aikana puheenjohtaja Jouni Takala ehdotti, että valitaan Taru Salmivuori ja Reetta Nick ehdotti, että valitaan Raimo Finér. Lautakunta päätyi yksimielisesti valitsemaan Taru Salmivuoren varsinaiseksi jäseneksi ja Raimo Finérin varajäseneksi.

Päätös

Opetus- ja kasvatuslautakunta päätti valita varsinaiseksi jäseneksi Taru Salmivuoren ja varajäseneksi Raimo Finérin.

Tiedoksi

Nimetyt