Kaupunginhallitus, kokous 25.10.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 287 Valtuustoaloite / Palvelualueiden käyttösuunnitelmien rakenteen muuttaminen informatiivisemmaksi

JARDno-2021-2088

Aikaisempi käsittely

Perustelut

Perussuomalaisten valtuustoryhmän valtuutettu Antti Taavila ja 45 muuta valtuutettua jättivät liitteen mukaisen valtuustoaloitteen Palvelualueiden käyttösuunnitelmien rakenteen muuttaminen informatiivisemmaksi.

Ehdotus

Kaupunginvaltuusto merkitsee saapuneen valtuustoaloitteen tiedoksi ja lähettää sen kaupunginhallitukseen valmisteltavaksi.

Päätös

Kaupunginvaltuusto päätti merkitä saapuneen valtuustoaloitteen tiedoksi ja lähettää sen kaupunginhallitukseen valmisteltavaksi.

Valmistelija

  • Riitta Murtokare, hallinnon asiantuntija, riitta.murtokare@jarvenpaa.fi

Perustelut

Kaupunginvaltuusto 11.10.2021 § 103

Ehdotus

Esittelijä

  • Olli Naukkarinen, kaupunginjohtaja, olli.naukkarinen@jarvenpaa.fi

Kaupunginhallitus päättää lähettää talouspalveluihin valmisteltavaksi valtuustoaloitteen "Palvelualueiden käyttösuunnitelmien rakenteen muuttaminen informatiivisemmaksi".

 

Käsittely

Mikko Taavitsainen ehdotti, että asiaan liitetään seuraava täydennys: Kaupunginhallitus toivoo aloitteen kiireellistä käsittelyä siten, että sen mukaiset toimenpiteet voidaan ottaa käyttöön vuoden 2022 aikana.

Puheenjohtajan asiasta tiedusteltua kaupunginhallitus päätti hyväksyä muutosehdotuksen yksimielisesti.

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti. Kaupunginhallitus toivoo aloitteen kiireellistä käsittelyä siten, että sen mukaiset toimenpiteet voidaan ottaa käyttöön vuoden 2022 aikana.

 

Tiedoksi

Talouspalvelut/Talousjohtaja, listatiimi