Kaupunginhallitus, kokous 15.4.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 100 Yhtiökokouskutsu 24.4.2024 / Kiljavan sairaala Oy

JARDno-2021-2457

Valmistelija

  • Iiris Laukkanen, kaupunginjohtaja, iiris.laukkanen@jarvenpaa.fi

Perustelut

Kiljavan Sairaala Oy:ltä on tullut kutsu 24.4.2024 pidettävään varsinaiseen yhtiökokoukseen. Kokouskutsu liitteineen on lisätty pykälän liitteeksi. Kokouksessa on tarkoitus käsitellä mm. seuraavat asiat; tilinpäätös ja toimintakertomus, tilintarkastuskertomus, vastuuvapauden myöntäminen hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle, hallituksen jäsenten nimeäminen ja lisäksi kuullaan toimitusjohtajan tilannekatsaus.

Kiljavan Sairaala Oy:n vastuuhenkilö on kaupunginjohtaja ja varavastuuhenkilö talousjohtaja. Vastuuhenkilö huolehtii yhteisön seurannasta ja raportoi siitä tarvittaessa kaupunginjohtajalle. Vastuuhenkilö antaa lausunnon yhtiökokousedustajalle annettavista toimiohjeista ja toimii yhtiökokousedustajana ellei muuta ole määrätty. 

Yhteisön vastuuhenkilö esittää, että kaupunginhallitus antaa asiassa seuraavan toimiohjeen: "Vastuuhenkilö pyytää yhtiötä selvittämään yhtiön strategiset toimintavaihtoehdot mahdollisessa toimintaympäristömuutoksessa. " 

SF

Ehdotus

Esittelijä

  • Iiris Laukkanen, kaupunginjohtaja, iiris.laukkanen@jarvenpaa.fi

Kaupunginhallitus päättää

  1. nimetä Kiljavan Sairaala Oy:n yhtiökokousedustajaksi kaupunginjohtaja Iiris Laukkasen ja varaedustajaksi talousjohtaja Kirsi Rinteen
  2. antaa kuvaustekstissä esitetyn toimiohjeen yhtiökokousedustajalle
  3. antaa yhtiökokousedustajalle toimiohjeen nimetä hallituksen jäseneksi toimitilajohtaja Tuomas Koskiniemen 

 

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti.

Tiedoksi

Kiljavan Sairaala Oy, nimetty, hallitukseen esitetty, talousjohtaja