Nuorisovaltuusto, kokous 20.1.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 2 Nuorisovaltuuston koollekutsuminen ja pöytäkirjojen tarkistusmenettely

JARDno-2021-59

Valmistelija

  • Noora Salo, nuorisotyöntekijä, noora.salo@jarvenpaa.fi

Perustelut

Nuorisovaltuusto kokoontuu 8-9 kertaa vuosittain ja päättää itsenäisesti omista kokousajoistaan.  Edellinen nuorisovaltuusto sopi ajankohdat kokouskohtaisesti.

Esityslista/ kokouskutsu on lähetetty kaupungin hallintosaäännön mukaisesti varsinaisille jäsenille sähköisesti CaseM-järjestelmään viimeistään neljä päivää ennen kokousta koska nuorisovaltuusto on kaupunginhallituksen alainen asiantuntijaelin.  Lautakuntien osalta kutsu kokoukseen tulee lähettää viimeistään kahdeksan päivää ennen kokousta.  Varajäsenillä on mahdollisuus tutustua kokousaineistoihin kaupungin kotisivujen kautta.

Ote kaupungin hallintosäännöstä: " Kaupunginhallituksen ja sen jaostojen sekä muiden toimielinten, pois lukien lautakunnat, kokouskutsu on lähetettävä viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai -velvollisuus, toimielimen päättämällä tavalla. Lautakuntien kokouskutsu on lähetettävä viimeistään kahdeksa-n (8) päivää ennen kokousta jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai -velvollisuus, toimielimen päättämällä tavalla. "

Nuorisovaltuuston kokousten pöytäkirjat hyväksytään kokouksessa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Anu Puro, nuorisopalvelujen päällikkö, anu.puro@jarvenpaa.fi

Nuorisovaltuusto päättää, että kokousten ajankohdat sovitaan kokouskohtaisesti  ja toteaa hallintosäännön mukaiset koollekutsumistavat sekä pöytäkirjojen tarkistusmenettelyn tiedokseen.

Päätös

Päätetään päätösehdotuksen mukaisesti.