§ 1 Musiikin hahmotusaineiden opettajan viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2024-369

Päätöspäivämäärä

6.6.2024

Päätöksen tekijä

Musiikkiopiston rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin musiikkioppilaitoksen opettajan pätevyys opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin monipuolinen kokemus opetustyöstä sekä vahva pedagoginen ja tulevaisuuteen suuntautuva näkemys musiikin hahmotusaineista.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin musiikin hahmotusaineiden opettajan virkaan onhenkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140on työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa. Valinnassa painotettiin oppimiseen innostavia ja edistyksellisiä pedagogisia taitoja, valmiuksia niin alkeisopetukseen kuin edistyneempienkin oppilaiden opetukseen, ryhmäopetustaitoja, aktiivista ja kehittävää työotetta, monipuolista muusikkoutta sekä sitoutumista työtehtävään. Eduksi katsottiin myös monipuolinen kokemus opetustyöstä sekä vahva pedagoginen ja tulevaisuuteen suuntautuva näkemys musiikin hahmotusaineista.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin musiikin hahmotusaineiden opettajan virka on ollut haettavana 21.3.-18.4.2024. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla ja TE-keskuksen sivuilla. Musiikin hahmotusaineiden opettajan kelpoisuusehtona on ollut musiikkioppilaitoksen opettajan pätevyys opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen tutkinto. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa 18 hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista seitsemän täyttivät virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin viisi hakijaa, joista yksi perui tulonsa.

Haastattelijoina toimivat rehtori henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140

Päätös

Päätän valita henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140 Järvenpään kaupungin musiikin hahmotusaineiden opettajan virkaan 1.8.2024 alkaen.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Rehtori Sauli Tyni

Organisaatiotieto

HR-palvelut