§ 12 Erityisluokanopettajan viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2024-812

Päätöspäivämäärä

19.6.2024

Päätöksen tekijä

Yhteiskoulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin ylempi korkeakoulututkinto ja erityisluokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin kokemus vaativimman erityisopetuksen luokista, joiden profiili on laajat oppimisvaikeudet sekä arvostettiin taitoa ja/tai halua opettaa monipuolisesti, ajatella luovasti sekä valmiuksia käyttää digitaalisia välineitä myös opetuksessa.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin erityisluokanopettajan virkaan on KM erityisluokanopettaja Saana-Emilia Junnola. Junnola on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin erityisluokanopettajan virka on ollut haettavana 5.-19.6.2024. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla ja TE-keskuksen sivuilla sekä Kuntarekry-työnhakupalveluissa. Erityisluokanopettajan kelpoisuusehtona on ollut ylempi korkeakoulututkinto ja erityisluokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa yksi hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Yksi hakija täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella  hänet kutsuttiin haastatteluun.

Haastattelijoina toimivat rehtori Pia Pohjanpalo ja virka-apulaisrehtori Maritta Mäkipää

Päätös

Päätän valita KM erityisluokanopettaja Saana-Emilia Junnolan Järvenpään kaupungin erityisluokanopettajan virkaan 1.8.2024 alkaen.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Pia Pohjanpalo, rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut