§ 15 Erityisopettajan viran täyttämättä jättäminen

Lataa 

JARDno-2024-742

Päätöspäivämäärä

17.6.2024

Päätöksen tekijä

Kartanon koulun rehtori

Päätöksen peruste

Erityisopettajan viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja erityisopettajan kelpoisuus (yläkoulu) opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä neljä hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista yksi täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot, mutta hän vetäytyi hakuprosessista. Virka jätetään täyttämättä kelpoisen hakijan puuttuessa.

Kuvaus

Järvenpään kaupungin erityisopettajan virka on ollut haettavana 9.5.- 23.5.2024 välisen ajan. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin yleisessä tietoverkossa ja TE-keskuksen sivuilla. Erityisopettajan viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja erityisopettajan kelpoisuus (yläkoulu) opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.  Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä neljä hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista yksi täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin yksi hakija.

Haastattelijana toimi vs rehtori Petteri Roiha.

Päätös

Päätän jättää erityisopettajan viran täyttämättä, koska kukaan jäljelle jääneistä hakijoista ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja.

Allekirjoitus


Petteri Roiha, vs. rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut