§ 6 Monikulttuurisuusopettajan siirtäminen S2-kielen päätoimisen tuntiopettajan virkasuhteiseen tehtävään

Lataa 

JARDno-2024-764

Päätöspäivämäärä

23.5.2024

Päätöksen tekijä

Opetusjohtaja

Päätöksen peruste

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta § 24 perusteella viranhaltija voidaan siirtää toiseen virkasuhteeseen, jonka kelpoisuusvaatimukset hän täyttää ja jota voidaan pitää hänelle sopivana, jos hänen asemansa toistaiseksi otettuna tai määräaikaisena viranhaltijana ei muutu ja perusteena on toiminnan tai tehtävien uudelleenjärjestelyyn liittyvä perusteltu syy.

Hallintosäännön 50 § viranhaltijan siirtämisestä palvelualueen sisällä päättää palvelualuejohtaja tai asiakkuusjohtaja alaisensa toiminnan osalta.

Kuvaus

Monikulttuurisuustuntiopettajan Kirsi Martikaisen siirtäminen S2 -kielen päätoimisen tuntiopettajan virkasuhteiseen tehtävään 1.8.2024 alkaen.

Kirsi Martikainen on valittu julkisella hakumenettelyllä monikulttuurisuustuntiopettajan virkasuhteiseen tehtävään 1.8.2016 alkaen toistaiseksi.

Opetuspalveluissa tehtävien uudelleen järjestelyjen vuoksi monikulttuurisuustuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä siirretään Kartanon koulusta opetuksen ja kasvatuksen palvelualueella Kasvun jo oppimisen tuen yksikköön, sillä lisääntynyt maahanmuuttajien määrä tuo mukanaan koko kuntatason koordinointitehtäviä mm. valmistavan opetuksen, maahanmuuttajien opetuksen, oman äidinkielen opetuksen ja omien uskontojen koordinoinnin sekä edellä mainittuihin asioihin liittyvän pedagogiikan, arvioinnin ja osaamisen edistämisen.

Kirsi Martikainen on halukas jatkamaan Kartanon koululla ja hänelle on esitetty siirtoa S2-kielen päätoimisen tuntiopettajan virkasuhteiseen tehtävään.  Kartanon koulun rehtori Petteri Roiha on pitänyt yhteistoimintalain 5 §:n mukaisen kuulemisen ja Martikainen ei ole vastustanut siirtoa.

Päätös

Järvenpään kaupungin hallintosääntö § 50 (KV 21.6.2021 § 53)

Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta § 24

Allekirjoitus

Arja Korhonen, opetusjohtaja

Organisaatiotieto

HR-palvelut