§ 5 Liikunnan lehtorin viran täyttämättä jättäminen

Lataa 

JARDno-2024-144

Päätöspäivämäärä

11.4.2024

Päätöksen tekijä

Kartanon koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin ylempi korkeakoulututkinto, opetettavan aineen aineenopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Eduksi katsottiin kehittävä ja joustava työote, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Arvostettiin kokemusta vastaavista tehtävistä.

Virkaan haki määräaikaan mennessä 25 hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista.
Hakijoista 21 täyttivät virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Virkaa tarjottiin neljälle kelpoiselle ja tehtävään soveltuvalle hakjalle, mutta kukaan heistä ei ottanut tehtävää vastaan.

Virka jätetään täyttämättä.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin liikunnan lehtorin virka on ollut haettavana 1.1.-1.2.2024. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla, Opettaja-lehdessä ja TE-keskuksen sivuilla sekä Kuntarekry-työnhakupalveluissa. Liikunnan lehtorin kelpoisuusehtona on ollut ylempi korkeakoulututkinto, opetettavan aineen aineenopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa 25 hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista 21 täyttivät virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin 15 hakijaa.

Haastattelijoina toimivat rehtori Petteri Roiha, virka-apulaisrehtori Hanna Eronen ja virka-apulaisrehtori Maria Nyqvist.

 

Päätös

Päätän jättää liikunnan lehtorin viran täyttämättä, koska kukaan pätevistä ja tehtävään soveltuvista hakijoista ei ottanut virkaa vastaan.

Allekirjoitus

Petteri Roiha, rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut