§ 3 ”Kaakkolan vesihuolto – Pajurannantie” -rakennusurakan hankinta

Lataa 

JARDno-2024-295

Päätöspäivämäärä

10.4.2024

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja

Päätöksen peruste

Toimivalta perustuu hankinnasta päättämisessä Järvenpään kaupungin hallintosään­nön § 45 Liikelaitoksen johtaja päätösvaltaan ja taloudelliseen toimivaltaan kertahan­kintojen hankintapäätöksissä alle 500 000 € (alv. 0%)

Kuvaus

Valmistelija: Rakennuttajainsinööri Simo Karhunkoski

Järvenpään Vesi on kilpailuttanut ”Kaakkolan vesihuolto - Pajurannantie” –raken­nus­urakan han­kinnan koko­nais­urakkana.

Hankinnan tarjouspyynnöt liitteineen lähetettiin 28.2.2024 rajoitetulla menette­lyllä Cloudian kilpailutusjär­jes­telmän kautta. Rakennusurakan kokonaisarvoon perus­tuen kyseessä oli erityisalojen hankintalain (1398 / 2016) mukainen hankinta, joka alitti EU-kynnysar­von. Tarjouspyynnöt lähetettiin kolmelletoista (13) urakoit­sijalle, jotka ovat toi­mineet pääkaupunkiseudun, Keski-Uudenmaan tai Järvenpään kaupungin alueella ja to­teutta­neet use­am­pia vastaavia vesihuollon rakennusurakoita.

Määräaikaan mennessä 20.3.2024, klo 13:00 mennessä saatiin kuusi (6) tarjousta, jotka täyttivät tar­joajan sovel­tuvuusvaatimukset ja tarjouksen tarjouspyynnön mukai­suuden vaatimukset. Tarjouk­sen jättäneet ura­koitsijat olivat:

Urakoitsija

1. Uudenmaan Infrapalvelut Oy

2. Terrawise Oy

3. VM Suomalainen Oy

4. Lakeuden Maanrakennus Oy

5. Vision Infra Oy

6. GRK Suomi Oy

 

Myöhästyneitä tarjouksia ei tullut.

Vesihuollon saneerausurakan hankinnan ratkaisuperusteena oli halvin kokonais­hinta.

Halvin kokonaishinta tarjousvertailun mukaan on Vision Infra Oy:n jättämässä tarjouksessa, jossa kokonais­hinta on 236 470,00 euroa (alv 0 %). Tarjousten vertailutaulukko on liitteenä.

Vision Infra Oy:n kanssa on käyty selonottoneuvottelu 4.4.2024, jonka perus­teella urakoit­sija on sisällyttänyt tarjoukseensa kaikki tarjouspyyntöasiakirjoissa ja suunnitelmissa vaaditut työt ja tarvikkeet kaikkine kului­neen. Urakoitsija on sitoutunut toteuttamaan ”Kaakkolan vesihuolto – Pajurannantie”-rakennusura­kan eh­doitta ja varauksitta. Vision Infra Oy toimii rakennusurakan päätoteuttajana. Urakoitsi­jalla on mahdol­lista al­lekirjoittaa urakkasopimus sähköisesti.

Päätös

Päätän edellä esitetyin perustein valita ”Kaakkolan vesihuolto - Pajurannantie” –raken­nus­urakan toteutta­jaksi Vision Infra Oy:n kokonais­hintaan 236 470,00 euroa (alv 0 %). Sopimuksen sitovuus syntyy vasta,​kun molemmat osapuolet ovat sopimusasiakirjan allekirjoittaneet. Sopi­mus allekirjoitetaan vasta, ​kun tämä hankintapäätös on saanut lainvoiman. Tilaajavastuulain mukaiset todistukset tarkistetaan ennen sopimuksen allekirjoitta­mista.

 

 

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Ari Kaunisto

Organisaatiotieto

Järvenpään Vesi