§ 8 Kotitalouden ja terveystiedon lehtori, Järvenpään yhteiskoulu, viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2023-1998

Päätöspäivämäärä

11.3.2024

Päätöksen tekijä

Yhteiskoulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin ylempi korkeakoulututkinto sekä opetettavan aineen aineenopettajan kelpoisuus Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti (tai vastaava aikaisempi tutkinto), eduksi katsottiin kokemus ryhmän ohjaamisesta sekä kiinnostus tehdä sekä tiimi- että itsenäistä työtä.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin kotitalouden ja terveystiedon lehtori virkaan on KM henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140. KM henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140 on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa. KM henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140 etuna nähtiin oppiaineen monipuolinen ja innostava opettaminen, oppilaslähtöinen kohtaaminen sekä koulun kehittäminen arvostavan kohtaamisen näkökulmasta. 

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin kotitalouden ja terveystiedon lehtorin virka on ollut haettavana 1.1.-1.2.2024. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla ja TE-keskuksen sivuilla. Kotitalouden ja terveystiedon lehtorin kelpoisuusehtona on ollut ylempi korkeakoulututkinto sekä opetettavan aineen aineenopettajan kelpoisuus Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa 17 hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. 10 hakijaa täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin 6 hakijaa.

Haastattelijoina toimivat rehtori henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140 ja virka-apulaisrehtorihenkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140.

Päätös

Päätän valita KM henkilötiedot poistettu, Kuntalaki § 140 Järvenpään kaupungin kotitalouden ja terveystiedon lehtori virkaan 1.8.2024 alkaen.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Rehtori Pia Pohjanpalo

Organisaatiotieto

HR-palvelut