Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston johtokunta, kokous 27.2.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 3 Musiikkiopiston opetussuunnitelman päivitykset ja tarkennukset 2024

JARDno-2024-277

Valmistelija

  • Sauli Tyni, Musiikkiopiston rehtori, sauli.tyni@jarvenpaa.fi

Perustelut

Valmistelijat: Sauli Tyni, Juha-Pekka Putkonen, Taina Perttilä, musiikkiopiston johtotiimi sekä musiikkiopiston opetussuunnitelma-työryhmä. 

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston opetussuunnitelma on hyväksytty johtokunnan kokouksessa 5.8.2019, §15  ja syventävien opintojen osalta 24.5.2022 §5. Kaikki Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston oppilaat ovat siirtyneet uuteen opetussuunnitelmaan elokuusta 2019 alkaen. 

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston johtokunta vahvistaa musiikkiopiston opetussuunnitelman johtokunnan johtosäännön §7.1 kohdan 8 sekä Järvenpään kaupungin hallintosäännön §25 kohdan 6 mukaisesti. 

Opetussuunnitelma on jatkuva prosessi, ja sitä voidaan muokata ja hioa sitä mukaa, kun muutostarpeita ilmenee musiikkiopiston arjessa. Lukuvuoden 2023-2024 aikana on pohdittu pääaineen oppitunnin keston määräytymistä yhteistyössä opettajien kanssa opetussuunnitelmatyöryhmässä ja musiikkiopiston johtotiimissä.

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Sauli Tyni, Musiikkiopiston rehtori, sauli.tyni@jarvenpaa.fi

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston johtokunta päättää hyväksyä opetussuunnitelmaa koskevat tarkennukset pääaineen opetustuntien keston määräytymisen osalta. 

Päätös

Hyväksyttiin.