§ 4 Markkinointiviestinnällisen yhteistyön kumppanit 2024

Lataa 

JARDno-2023-1833

Päätöspäivämäärä

19.12.2023

Päätöksen tekijä

Viestintäjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö (KV 21.6.2021 § 53) § 38.1 Viestintäjohtajalla on viestintä- ja markkinointiryhmää kuultuaan oikeus antaa kaikkia kaupungin yksiköitä koskevia suosituksia ja ohjeita viestintään ja markkinointiin liittyen. 

§ 2 Markkinointiviestinnällinen yhteistyö, toimintatavat ja periaatteet. 25.9.2023. Viestintäjohtajan päätös

Kuvaus

Järvenpään kaupunki avasi syksyllä 2023 ensimmäisen julkisen haun, jolla etsittiin järvenpääläisiä kumppaneita markkinointiviestinnälliseen yhteistyöhön. Hakija voi olla yhdistys, yritys, tapahtuma tai yksityishenkilö, jolla on mahdollisuus omassa toiminnassaan tarjota kaupungille näkyvyyttä alueellisesti, valtakunnallisesti tai jopa kansainvälisesti.

Kaupungin yhteistyökumppaneiksi haluttiin erityisesti urheilua, liikuntaa ja terveitä elintapoja edistäviä järvenpääläisiä urheilu- ja liikuntatoimijoita, kulttuuria edistäviä järvenpääläisiä kulttuuritoimijoita sekä hyvinvointia ja terveyttä edistäviä yhdistyksiä ja yhteisöjä.

Yhteistyökumppanihaku oli auki Oma Järvenpäässä 20.11.-10.12.2023.

Saapuneet hakemukset

Markkinointiviestinnällisten yhteistyökumppanien hakuun jätettiin hakuajan päättymiseen mennessä yhteensä 11 hakemusta. Haettujen kumppanisopimusten rahallinen arvo kaikissa sopimuksissa yhteensä oli 114 700 euroa.

Kumppanien valitseminen

Järvenpään kaupungin työntekijöistä koostuva viisihenkinen raati kävi hakemukset läpi ja peilasi niitä kaupungin tavoitteisiin. Raati arvioi hakemuksissa kuvattua näkyvyyden määrää, laatua sekä esitettyjä ideoita yhteistyömuodoiksi.

Raadin arvion perusteella päätöksen markkinointiviestinnällisen yhteistyön kumppaneista tekee viestintäjohtaja. Markkinointiviestinnälliseen yhteistyöhön vuodelle 2024 varattu yhteensä 17 000 euroa päätettiin jakaa viidelle (5) hakijalle.

Hakemuksissa oli esitetty myös muita kuin rahallisia avustustoiveita ja niistä keskustellaan hakijoiden kanssa erikseen.

Päätös

Päätän, että

1) Vuoden 2024 markkinointiviestinnälliset yhteistyökumppanit valitaan liitteen mukaisesti.

2) Valittujen viiden (5) kumppanin kanssa tehdään erikseen sopimus markkinointiviestinnällisestä yhteistyöstä. Sopimuksessa määritellään yhteistyön muodot.

Allekirjoitus

Viestintäjohtaja Heli Komulainen

Organisaatiotieto

Konsernipalvelut