§ 24 Erillisverkot/ Virve -palvelusopimus 2023

Lataa 

JARDno-2023-753

Päätöspäivämäärä

16.10.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Hankintayksikkö voi tehdä suorahankinnan hankintalain 40 ja 41§:ssä säädetyin edellytyksin. Järvenpään kaupungin hallintosäännössä todetaan, että voimassa olevien rahamääräisten ratkaisuvaltarajojen mukaan toimivalta on kaupunginjohtajalla ostopalvelusopimuksissa, joissa ostopalvelujen hankintapäätöksen tekijä määräytyy hankinnan kokonaisarvon mukaan ja jossa hankinnan arvo on alle 500 000 euroa (alv 0 %).

Kuvaus

Tällä päätöksellä hyväksytään Järvenpään kaupungin ja Suomen Erillisverkot Oy:n (Toimittaja) välinen Erillisverkot/ Virve -palvelusopimus -hankinta. 

Virve -palvelusopimuksella tarkoitetaan Toimittajan palveluvalikoimaan kulloinkin kuuluvia viranomaisverkon ja viranomaisviestintään liittyvän viestintäpalvelun käyttöön oikeuttavia viranomaisliittymiä. Muita toimijoita ei viranomaisverkon osalta ole Suomessa.

Palvelulla tarkoitetaan viranomaisradioverkon sekä viranomaisten aikakriittisen laajakaistaisen matkaviestinnän yhteisiä tieto- ja viestintäteknisiä palveluita, esimerkiksi liittymiä sekä data- ja käyttöpaikkapalveluita, joita Toimittaja tarjoaa asiakkaalleen tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti.

 

 

Päätös

Päätän valita Järvenpään kaupungin Erillisverkot/ Virve -palvelusopimuksen toimittajaksi Suomen Erillisverkot Oy:n. Hankinnan kokonaisarvo (neljälle vuodelle) on 34 500 euroa (alv 0 %).

Päätän lisäksi myöntää turvallisuus- ja valmiuspäällikkö Jussi Jokivaaran allekirjoittamaan palvelusopimuksen Järvenpään kaupungin puolesta.

Allekirjoitus

kaupunginjohtaja Iiris Laukkanen

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut