§ 2 Kiinan kielen sivutoimisen tuntiopettajan tehtävän täyttämättä jättäminen, Järvenpään lukio

Lataa 

JARDno-2023-960

Päätöspäivämäärä

21.6.2023

Päätöksen tekijä

Lukion rehtori

Päätöksen peruste

Kiinan kielen sivutoimisen tuntiopettajan tehtävän kelpoisuusehtona on lukion aineenopettajan kelpoisuus opetettavassa aineessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Tehtävätää täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Tehtävää haki määräaikaan mennessä 7 hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kukaan näistä 7 hakijasta ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja.

Kuvaus

Järvenpään kaupungin kiinan kielen sivutoimisen tuntiopettajan tehtävä on ollut haettavana 1. - 15.6.2023 välisen ajan. Tehtävä on ollut haettavana Järvenpään kaupungin yleisessä tietoverkossa ja TE-keskuksen sivuilla. Sivutoimisen tuntiopettajan kelpoisuusehtona on lukion aineenopettajan kelpoisuus opetettavassa aineessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Tehtävää täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Tehtävää haki määräaikaan mennessä 7 hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kukaan näistä 7 hakijasta ei täyttänyt tehtävän kelpoisuusehtoja, joten ketään ei kutsuttu haastatteluun.

Päätös

Päätän jättää kiinan kielen sivutoimisen tuntiopettajan tehtävän täyttämättä, koska kukaan hakijoista ei täyttänyt tehtävän kelpoisuusehtoja.

Allekirjoitus

Marja-Liisa Lehtiniemi, Järvenpään lukion rehtori

Organisaatiotieto

Konsernipalvelut