§ 26 Suunnittelupäällikön viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2023-718

Päätöspäivämäärä

5.5.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunkitekniikan johtaja

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai ylempi) yhdyskunta- tai rakentamisen opintosuunnalta tai muu soveltuva tutkinto yhdistettynä aiempaan johtamiskokemukseen infran ylläpidossa. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä hankintalain, muun infraan liittyvän lainsäädännön sekä normituksen hyvää tuntemusta ja kykyä monitahoiseen sidosryhmäyhteistyöhön, hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä talousasioiden tuntemusta riittävällä tasolla.

Hakemusten, koulutuksen, työkokemuksen, haastattelun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin suunnittelupäällikön virkaan on Insinööri Henkilötiedot poistettu (Kuntalaki 140§)

 

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin suunnittelupäällikön virka on ollut haettavana 30.3.-20.4.2023. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, TE-palvelujen sivuilla sekä Oikotie-, Rakennuslehti-, Facebook- ja LinkedIn-sivustoilla. Suunnittelupalveluiden suunnittelupäällikön virkaan kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai ylempi) yhdyskuntatekniikan ja -rakentamisen tai muulta soveltuvalta opintosuunnalta oleva tutkinto sekä riittävä johtamis- ja infrarakenteiden suunnittelukokemus.  Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa viisi hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista neljä täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin kolme hakijaa.

Haastattelijoina toimivat kaupunkitekniikan johtaja Mikko Autere ja rakentamispalveluiden päällikkö Janne Arponen.

Päätös

Päätän valita Järvenpään kaupungin suunnittelupäällikön virkaan Insinööri Henkilötiedot poistettu (Kuntalaki 140§)1.6.2023 alkaen.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen.

Työehdot määräytyvät TS:n mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Mikko Autere, kaupunkitekniikan johtaja
 

Organisaatiotieto

HR-palvelut