§ 3 Vakiovuorot: Koulujen ja päiväkotien liikuntasalit + liikuntahalli, kausi 2023-2024

Lataa 

JARDno-2023-199

Päätöspäivämäärä

31.3.2023

Päätöksen tekijä

Liikuntapäällikkö

Päätöksen peruste

Hyvinvoinnin palvelualueen toimivallan siirtäminen (HYVO 15.2.2023 § 12).

Kuvaus

Koulujen ja päiväkotien liikuntasalien sekä liikuntahallin vakiovuorot ajalle 9.8.2023-1.6.2024 olivat haettavina 28.2.2023 mennessä.

Tällä päätöksellä käsitellään kaikki määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.

Vakiovaraukset on nähtävillä viikoittain TIMMI-​ tilanvarausjärjestelmässä: https://www. jarvenpaa.fi/vapaa-​aika-​ja-​harrastaminen/vuokrattavat-​tilat/tilojen-​varaaminen-​ timmin-​kautta Pyydämme tarkastamaan myönnetyt varaukset ja tarvittaessa perumaan tarpeettomat myönnetyt vuorot osoitteeseen: liikunta@jarvenpaa.fi 

Tilojen maksut ja taksat 2023: https://www.jarvenpaa.fi/vapaa-​aika-​ja-​harrastaminen /tila-​ja-​palveluhinnasto

Käyttövuorojen jakoperusteet on päätöksen liitteenä.

Tilojen jaossa on jakoperusteiden lisäksi lisäksi huomioitu seuran jäsenmäärä,​ lajiolosuhdetarpeet,​ liikuntatilojen profilointi (varustetaso) ja lajikirjo. Liikuntapalveluilla on oikeus perua myönnetty vuoro erillisen tapahtuman -​ kuten turnauksen,​ leirin,​ ottelun,​ koulujen tai päiväkotien oman käytön tms. takia.

Mikäli tilojen varaaja ei käytä todistetusti vuoroaan,​ liikuntapalveluilla on oikeus myöntää käyttämättä jätetty vuoro toiselle hakijalle. 

Käyttövuorot laskutetaan kuukausittain.

Päätös

Päätän hyväksyä koulujen ja päiväkotien liikuntasalien sekä liikuntahallin vakiovuorot ajalle 9.8.2023-1.6.2024 TIMMI-​ tilanvarausjärjestelmän mukaisesti.

Allekirjoitus

Liikuntapäällikkö

Organisaatiotieto

Hyvinvoinnin palvelualue