§ 11 Suomi.fi asiointivaltuutuksen myöntäminen / Valtionavustuksen hakeminen julkisen henkilöliikenteen palvelujen ostoihin ja kehittämiseen

Lataa 

JARDno-2022-1825

Päätöspäivämäärä

28.3.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Järvenpään kaupungin hallintosääntö §33.

Kuvaus

Uudenmaan ELY-keskuksen valtionavustusmenettely kuntien julkisen henkilöliikenteen palveluiden ostoon ja kehittämiseen on siirtynyt aluehallinnon asiointipalveluun. 20.2.2023 jälkeen hakemukset käsitellään ainoastaan sähköisesti, ja niihin vaaditaan Suomi.fi palvelussa tunnistautuminen.

Kunnat ovat käyttäneet Joukkoliikenteen valtionavustuksen hakemisessa aiemmin valtuusasiaa nimeltä Valtionavustusten hakeminen, jonka käytöstä avustuksen hakemisessa luovutaan. Uusi valtuusasia on nimeltään Työllisyyden, ympäristön, elinkeinotoiminnan ja liikenteen valtionavustusten hakeminen. Avustuksen hakeminen edellyttää kunnilta avustuksia käsittelevien henkilöiden valtuuksien uusimista, jotta sähköinen asiointi onnistuu. Valtuuksilla varmistetaan, että hakemuksia käsittelevillä henkilöillä on oikeudet edustaa organisaatiota.

Järvenpään kaupungin joukkoliikenteen valtionavustushakemukset on aiemmin lähetetty liikenneinsinöörin toimesta, ja käytännön jatkaminen edellyttää kaupunginjohtajan valtuutuspäätöksen tekemistä.

Päätös

Päätän myöntää Liikenneinsinööri Timi Veikkolaiselle Suomi.fi-asiointivaltuuden ” Työllisyyden, ympäristön, elinkeinotoiminnan ja liikenteen valtionavustusten hakeminen " aluehallinnon asiontipalvelun verkkoasiointia varten.

 

Allekirjoitus

Iiris Laukkanen, kaupunginjohtaja

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut