§ 4 Turvallisuus- ja valmiuspäällikön viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2022-2106

Päätöspäivämäärä

27.1.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Järvenpään kaupungin hallintosääntö 49.5 § "Muilta osin palvelualuejohtajat, asiakkuusjohtajat, avainalueen johtajat tai toimintayksiköiden päälliköt valitsevat alaisensa henkilöstön."

Kuvaus

Järvenpään kaupungin turvallisuus- ja valmiuspäällikön virka on ollut haettavana 24.11.2022-8.12.2022. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla, Oikotiellä, sosiaalisen median kanavissa sekä TE-toimiston sivuilla. Turvallisuus- ja valmiuspäällikön viran kelpoisuusehtona on ollut korkeakoulututkinto tai aiempi soveltuva opistotasoinen tutkinto yhdistettynä riittävään työkokemukseen vastaavista tehtävistä.  Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa 28 hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista 27 täytti viran kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin viisi ansioituneinta hakijaa.

Haastattelijoina toimivat vt. kaupunginjohtaja ja vt. henkilöstöjohtaja.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin turvallisuus- ja valmiuspäällikön virkaan on turvallisuusjohtamisen YAMK Henkilötiedot poistettu. Henkilötieto poistettu on pitkän linjan kokemus vastaavasta roolista ja hän on osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan virkaa.

Päätös

Päätän

1. valita Järvenpään kaupungin vakituiseen turvallisuus- ja valmiuspäällikön virkaan Henkilötiedot poistettu .

2., että valittu aloittaa viran hoidon sopimuksen mukaan.

3. , että virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen.

4., että virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

5., että työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Iiris Laukkanen, vt. kaupunginjohtaja

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut