§ 1 Vakiovuorot: Kentät ja alueet sekä kesäjäät, kausi 2023.

Lataa 

JARDno-2023-197

Päätöspäivämäärä

16.2.2023

Päätöksen tekijä

Liikuntapäällikkö

Päätöksen peruste

Hyvinvoinnin palvelualueen toimivallan siirtäminen (HYVO 15.2.2023 § 12). 

Kuvaus

Ulkokenttien ja -​alueiden sekä jäähallin kesäjäiden vakiovuorot kesäkaudelle 2023 olivat haettavina 31.1.2023 mennessä.

Kenttien ja alueiden vakiovuorot kohdentuvat ajalle 17.4.-31.12.2023 (säävaraus). Jäähallin kesäjäiden vakiovuorot kohdentuvat ajalle 17.4.-8.8.2023. Jäähallin huoltosulku alustavasti 23.6.-30.7.2023. Tällä päätöksellä käsitellään kaikki määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset. 

Myönnetyt vakiovaraukset ovat nähtävillä viikoittain TIMMI-​ tilanvarausjärjestelmässä (Tilojen varaaminen Timmin kautta | Järvenpää (jarvenpaa.fi)).

Järvenpään kaupungin tila ja palveluhinnasto on nähtävillä: Tila- ja palveluhinnasto | Järvenpää (jarvenpaa.fi). Liikuntavuorojen jakoperusteet, haku, täytäntöönpano ja toimintaohjeet 2023 ovat päätöksen liitteenä.

Liikuntapalveluilla on oikeus perua myönnetty vuoro erillisen tapahtuman, kuten turnauksen,​ leirin,​ ottelun tms. takia. Seurojen ja yhdistysten tulee hakea tilapäiskäyttövuorot erilliseen tapahtumaan liikuntapalveluista vähintään kuukautta ennen tapahtumaa. Luonnon nurmikentillä on aina säävaraus. Kenttähenkilökunta tekee päivittäin päätöksen,​ voidaanko luonnonnurmella harjoitella tai pelata.

Mikäli tilojen varaaja ei käytä todistetusti vuoroaan, liikuntapalveluilla on oikeus myöntää käyttämättä jätetty vuoro toiselle hakijalle.

Myönnetyt vuorot laskutetaan kuukausittain jälkikäteen voimassa olevan hinnaston mukaisesti.  Vuorojen peruminen tulee tehdä viikkoa ennen ko. vuoron ajankohtaa, jotta peruutus voidaan huomioida laskutuksessa.

Päätös

Päätän hyväksyä kenttien ja -​alueiden sekä jäähallin kesäjään vakiovuorot kesäkaudelle 2023 TIMMI -​tilanvarausjärjestelmässä olevan vakiovuoroesityksen mukaisesti.

Allekirjoitus

Liikuntapäällikkö

Organisaatiotieto

Hyvinvoinnin palvelualue