§ 8 Kasvun ja oppimisen tuen päällikön viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2022-2105

Päätöspäivämäärä

9.12.2022

Päätöksen tekijä

Palvelualuejohtaja opekas

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) 3 luvun mukainen kelpoisuus sekä riittävä kokemus oppimisen tuen koordinoinnista ja hallinnollisista tehtävistä.), eduksi katsottiin kokemus oppimisen tuen järjestämisestä sekä hyvä perehtyneisyys oppilas- ja opiskelijahuoltoon, erityiskasvatukseen, erityisopetukseen, kasvun ja oppimisen tuen erilaisiin toteutustapoihin sekä aiheeseen liittyvään lainsäädäntöön.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin kasvun ja oppimisen tuen päällikön virkaan on kasvatustieteen maisteri, erityisopettaja henkilötiedot poistettu. henkilötiedot poistettu on pitkän linjan kokemus vastaavasta roolista ja hän on osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin kasvun ja oppimisen tuen päällikön virka on ollut haettavana 3.11.2022-17.11.2022. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla, Kuntarekry-palvelussa, sosiaalisen median kanavissa sekä TE-keskuksen sivuilla. Kasvun ja oppimisen tuen päällikön viran kelpoisuusehtona on ollut tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) 3 luvun mukainen kelpoisuus sekä riittävä kokemus oppimisen tuen koordinoinnista ja hallinnollisista tehtävistä. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa 14 hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista 11 täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin neljä hakijaa.

Haastattelijoina toimivat palvelualuejohtaja, vt. kasvun ja oppimisen tuen päällikkö sekä rekrytoinnin erityisasiantuntija.

Päätös

Päätän valita KM, erityisopettaja henkilötiedot poistettu Järvenpään kaupungin kasvun ja oppimisen tuen päällikön virkaan 1.2.2023 alkaen. Varalle valitaan teologian maisteri, erityisopettaja henkilötiedot poistettu

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät KVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

palvelualuejohtaja Merja Narvo-Akkola

Organisaatiotieto

HR-palvelut