§ 25 Yhtiökokousedustajan nimeäminen 21.11.2022 / Kiinteistö Oy Järvenpään Harjoitushalli

Lataa 

JARDno-2021-2454

Päätöspäivämäärä

18.11.2022

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Järvenpään kaupungin hallintosääntö § 33.

Kuvaus

Kiinteistö Oy Järvenpään Harjoitushalli on lähettänyt kutsun varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään 21.11.2022. Kokouksessa käsitellään mm. tilikauden tilinpäätös, tilintarkastuskertomus, tuloslaskelman ja taseen vahvstaminen, vastuuvapaudesta päättäminen. Lisäksi päätetään hallituksen jäsenten lukumäärä, valitaan hallituksen jäsenet, puheenjohtaja ja tilintarkastaja sekä päätetään hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien palkkioista.

Kiinteistö Oy Järvenpään Harjoitushalli vastuuhenkilönä toimii tilakehitysjohtaja. Varavastuuhenkilönä toimii liikuntapäällikkö Tony Konkola, joka osallistuu 21.11. pidettävään yhtiökokoukseen. Vastuuhenkilö huolehtii yhteisön seurannasta ja raportoi siitä tarvittaessa kaupunginjohtajalle. Vastuuhenkilö antaa lausunnon yhtiökokousedustajalle annettavista toimiohjeista ja toimii yhtiökokousedustajana ellei muuta ole määrätty. 

Vastuuhenkilö antaa seuraavan lausunnon:

Tilinpäätös tilikaudelta 1.7.2021 - 30.6.2022, liite 1

  1.   Vastuuhenkilöllä ei ole huomauttamista asian johdosta. 

Talousarvion vahvistaminen tilikaudelle 1.7.2022 - 30.6.2023, liite 2

  1. Vastuuhenkilö esittää, että yhtiön tulee kiinnittää huomiota energiakustannusten mahdollisiin nousuihin seuraavalla tilikaudella suhteessa tuottojen määrään.​

Lisäksi: Vastuuhenkilö esittää, että hallituksen tulee huolehtia palvelusopimuksen uusimisesta ensin 1.1.-30.6.2023 väliseksi ajaksi ja edelleen toistaiseksi voimassa olevaksi. Osakassopimuksen päivittäminen on otettava tärkeäksi prioriteetiksi.

Hallitusjäsenet: Hallituksessa on Järvenpään kaupungin edustajina Jarkko Kankkunen ja Rita Kostama, joita ehdotetaan seuraavalle hallituskaudellekin. 

Päätös

Päätän

  1. nimetä Kiinteistö Oy Järvenpään Harjoitushallin yhtiökokousedustajaksi liikuntapäällikkö Tony Konkolan
  2. antaa yhtiökokousedustajalle toimiohjeena kuvaustekstissä esitetyn lausunnon
  3. antaa yhtiökokousedustajalle toimiohjeen nimetä hallitukseen nykyiset jäsenet.

Allekirjoitus

Iiris Laukkanen, vt. kaupunginjohtaja

Organisaatiotieto

Konsernipalvelut