§ 38 Ylläpidon rakennuttajapäällikön viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2022-1555

Päätöspäivämäärä

13.10.2022

Päätöksen tekijä

Kaupunkitekniikan johtaja

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai ylempi) yhdyskunta- tai rakentamisen opintosuunnalta tai muu soveltuva tutkinto yhdistettynä aiempaan johtamiskokemukseen infran ylläpidossa. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä hankintalain, muun infraan liittyvän lainsäädännön sekä normituksen hyvää tuntemusta ja kykyä monitahoiseen sidosryhmäyhteistyöhön, hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä talousasioiden tuntemusta riittävällä tasolla.

Hakemusten, koulutuksen, työkokemuksen, haastattelun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin ylläpidon rakennuttajapäällikön virkaan on puutarhateknikkohenkilötiedot poistettu.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin ylläpidon rakennuttajapäällikön virka on ollut haettavana 15.9.-29.9.2022. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla, TE-palvelujen sivuilla sekä Oikotie-, Rakennuslehti-, Facebook- ja LinkedIn-sivustoilla. Ylläpidon rakennuttajapäällikön virkaan kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai ylempi) yhdyskunta- tai rakentamisen opintosuunnalta tai muu soveltuva tutkinto yhdistettynä aiempaan johtamiskokemukseen infran ylläpidossa. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa viisi hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista neljä täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin neljä hakijaa.

Haastattelijoina toimivat kaupunkitekniikan johtaja henkilötiedot poistettu ja rakentamispalveluiden päällikkö henkilötiedot poistettu.

Päätös

Päätän valita Järvenpään kaupungin ylläpidon rakennuttajapäällikön virkaan henkilötiedot poistettu 1.12.2022 alkaen.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen.

Työehdot määräytyvät TS:n mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Mikko Autere, kaupunkitekniikan johtaja

Organisaatiotieto

HR-palvelut