§ 13 Liikunnan lehtorin viran täyttäminen Kinnarin kouluun

Lataa 

JARDno-2022-1199

Päätöspäivämäärä

5.9.2022

Päätöksen tekijä

Kinnarin koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin aineenopettajan kelpoisuus henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Lisäksi valitulla tuli olla ositiivisen pedagogiikan taitoja, hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta suunnitella opetusta yhdessä muiden aineenopettajien tai luokanopettajien kanssa. 

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin liikunnan lehtorin virkaan on LitM Joonas Rantanen. Hän on hakemuksen, kelpoisuutta osoittavien todistusten sekä haastattelussa saadun vaikutelman; monipuolisuuden sekä positiiviseen pedagogiikkaan vahvuuksia osoittavan osaamisen perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

Kuvaus

Järvenpään kaupungin Kinnarin  yläkoulun liikunnan lehtorin virka on ollut haettavana 30.6.-14.7.2022. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla ja TE-keskuksen sivuilla. Viran kelpoisuusehtona on ollut aineenopettajan kelpoisuus henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa kuusi hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kaikki hakijat täyttivät virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin kolme hakijaa.

Haatattelijana toimi rehtori Päivi Oinasmäki.

Päätös

Päätän valita LitM henkilötiedot poistettu Järvenpään kaupungin Kinnarin yläkoulun liikunnan lehtorin virkaan. Varalle valitaan LitM henkilötiedot poistettu.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Päivi Oinasmäki, Kinnarin koulun rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut