§ 1 Musiikkiopiston opettajan (kitara) viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2022-1272

Päätöspäivämäärä

4.8.2022

Päätöksen tekijä

Musiikkiopiston rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin musiikkioppilaitoksen opettajan pätevyys opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Hakemusten,​ haastattelujen,​ opetusnäytteiden,​ soittonäytteiden ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon,​ kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston kitaravirkaan on henkilötiedot poistettu. Hänen eduksi katsottiin kokemus musiikkiopistossa opettamisesta,​ kokemus pienryhmä- ja pariopetuksesta, kunnallisen musiikkiopiston toiminnan tuntemus ja opetussuunnitelman kehittämistyö.

 

 

 

Kuvaus

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston opettajan virka on ollut haettavana 12.-26.5.2022. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla,​ julkisella ilmoitustaululla ja TE-​keskuksen sivuilla. Musiikkipiston opettajan kelpoisuusehtona on ollut musiikkioppilaitoksen opettajan pätevyys opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito,​ kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräajassa 7 hakijaa. Hakijoiden koulutus-​ ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista kaikki täyttivät virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin 3 hakijaa. Haastattelijoina toimivat Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston rehtori ja apulaisrehtori.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Päätös

Päätän valita henkilötiedot poistettu Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston kitaravirkaan.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

vs. musiikkiopiston rehtori Juha-Pekka Putkonen

Organisaatiotieto

HR-palvelut