§ 10 Maankäyttöinsinöörin viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2022-1173

Päätöspäivämäärä

22.6.2022

Päätöksen tekijä

Tonttipäällikkö

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin maanmittausalan diplomi-insinöörin (DI) tai maanmittausinsinöörin (AMK) tutkinto. Eduksi katsottiin kokemus aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää suunnittelun, kiinteistönmuodostuksen ja kiinteistöjen vaihdantaan liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Lisäksi tehtävässä vaaditaan ammattitason osaamista moninaisista paikkatieto- ja rekisterinpito-ohjelmista.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin maankäyttöinsinöörin virkaan on maankäyttöinsinööri Ville Paatsola.

Valintaryhmä oli yksimielisesti sitä mieltä, että, työhakemuksissa ja niiden liitteissä esitettyjen tietojen, sekä haastattelussa saadun kuvan perusteella, Ville Paatsolalla on monipuolinen ja tehtävän hoidon kannalta soveltuvin työkokemus, joten hän täyttää viran kelpoisuusehdot ja on sopivin valinta hoitamaan maankäyttöinsinöörin virkaa.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin maankäyttöinsinöörin virka on ollut haettavana 19.5.-9.6.2022. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla ja TE-keskuksen sivuilla. Maankäyttöinsinöörin kelpoisuusehtona on ollut maanmittausalan diplomi-insinöörin (DI) tai maanmittausinsinöörin (AMK) tutkinto. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa seitsemän hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista viisi täyttivät virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin kaksi hakijaa.

Haastattelijoina toimivat kaavoitusjohtaja Sampo Perttula, maanmittausinsinööri Ville Vistbacka ja tonttipäällikkö Tarja Kariniemi.

Päätös

Päätän valita maankäyttöinsinööri Ville Paatsolan Järvenpään kaupungin maankäyttöinsinöörin virkaan 8.8.2022 alkaen. Ensimmäiselle varasijalle valitaan insinööri (maanmittaustekniikka) Markus Hagelberg.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät TS mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Tarja Kariniemi, tonttipäällikkö

Organisaatiotieto

HR-palvelut