§ 8 Biologian ja maantiedon päätoimisen tuntiopettajan viranhaltijapäätös

Lataa 

JARDno-2022-1172

Päätöspäivämäärä

22.6.2022

Päätöksen tekijä

Kinnarin koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin aineenopettajan kelpoisuus biologiasta ja maantiedosta henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin positiivisen pedagogiikan taidot, hyvät yhteistyötaidot ja halukkuus suunnitella opetusta yhdessä muiden aineenopettajien tai luokanopettajien kanssa. Lisäksi valitulla tuli olla halua kehittää yhteisopettajuutta ja opettaa joustavia opetusryhmiä.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin biologian ja maantiedon päätoimisen tuntiopettajan  virkaan on Henkilötiedot piilotettuansioksi katsottiin vahvuus positiivisen pedagogiikan osaamisessa sekä taito monipuolistaa biologian ja maantiedon opetuksen käytäntöjä. Lisäksi eduksi katsottiin kokemus ja osaaminen haastavien tilanteiden hallinnasta ja myönteinen yhteistyö oppilaiden, kotien ja kollegojen kanssa. Henkilötiedot piilotettuon työkokemuksensa, osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

Kuvaus

Järvenpään kaupungin biologian ja maantiedon päätoimisen tuntiopettajan virka on ollut haettavana 5-19.5.2022. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, TE-keskuksen sivuilla, Duunitorissa, Monsterissa ja Kuntarekryssä.  Kotitalouden lehtorin viran  kelpoisuusehtona on ollut aineenopettajan kelpoisuus biologiasta ja maantiedosta henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. 

Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto, jolla tarkoitetaan kansalaistoiminnassa saatuja viran hoidon kannalta merkityksellisiä ansioita sekä nuhteetonta hyvää käytöstä.

Virkaan haki määräajassa 11 hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista 10 täyttivät virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin 5 hakijaa.

Haastattelijoina toimivat rehtori Päivi Oinasmäki ja apulaisrehtori Pirjo Tuominen.

Päätös

Päätän valita Henkilötiedot piilotettu Järvenpään kaupungin biologian ja maantiedon päätoimisen tuntiopettajan  virkaan 1.8.2022. Varalle valitaan Henkilötiedot piilotettu

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES:n mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Rehtori Päivi Oinasmäki

Organisaatiotieto

HR-palvelut