§ 4 Biologian ja maantiedon lehtorin viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2022-974

Päätöspäivämäärä

16.6.2022

Päätöksen tekijä

Koivusaaren koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin ylempi korkeakoulututkinto ja perusopetuksen opettajan kelpoisuus opetettavissa aineissa, opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin kokemus biologian ja maantiedon opettamisesta yläkoulussa sekä hyvä perehtyneisyys monipuolisiin opetusmenetelmiin.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin biologian ja maantiedon lehtorin virkaan on FM (Henkilötiedot poistettu) . (Henkilötiedot poistettu)  on tehtävään kelpoisuuden antava koulutus ja seitsemän vuoden kokemus biologian ja maantiedon opettajan tehtävistä yläkoulussa. Haastattelun perusteella hän on soveltuvin tehtävään.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin biologian ja maantiedon lehtorin virka on ollut haettavana 19.5.-2.6.2022. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla ja TE-keskuksen sivuilla. Biologian ja maantiedon lehtorin kelpoisuusehtona on ollut ylempi korkeakoulututkinto ja perusopetuksen opettajan kelpoisuus opetettavissa aineissa, opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa 13 hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Hakijoista 12 täytti virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin seitsemän hakijaa.

Haastattelijoina toimivat rehtori (Henkilötiedot poistettu) , apulaisrehtori (Henkilötiedot poistettu) ja lehtori (Henkilötiedot poistettu) .

Päätös

Päätän valita FM (Henkilötiedot poistettu)  Järvenpään kaupungin biologian ja maantiedon lehtorin virkaan 1.8.2022 alkaen. Varalle valitaan FM (Henkilötiedot poistettu) .

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Marja Yliniemi, rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut