§ 4 Luokanopettajan viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2022-777

Päätöspäivämäärä

31.5.2022

Päätöksen tekijä

Kinnarin koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin luokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti, eduksi katsottiin kokemus esi- ja alkuopetuksen yhteistyöstä sekä yhteisopettajuudesta. Myös erityisopetuksen osaaminen katsottiin eduksi.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin luokanopettajan virkaan on (henkilötiedot piilotettu). (henkilötiedot piilotettu) eduksi katsotaan kokemus esi- ja alkuopetuksen yhteistyöstä ja erityisopetuksen osaaminen. (henkilötiedot piilotettu) on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Kuvaus

Järvenpään kaupungin luokanopettajan virka on ollut haettavana 31.3.-14.4.2022. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin nettisivuilla, julkisella ilmoitustaululla ja TE-keskuksen sivuilla. Luokanopettajan kelpoisuusehtona on ollut luokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto.

Virkaan haki määräajassa kymmenen hakijaa. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kahdeksan hakijaa täyttivät virassa säädetyt kelpoisuusehdot. Hakijoiden antamiin tietoihin pohjautuvan ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin kuusi hakijaa.

Haastattelijoina toimivat Kinnarin koulun rehtori Päivi Oinasmäki ja virka-apulaisrehtori Pirjo Tuominen.

Päätös

Päätän valita (henkilötiedot piilotettu) Järvenpään kaupungin luokanopettajan virkaan 1.8.2022 alkaen.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa ei ole tarpeen noudattaa koeaikaa valitun ollessa jo palvelussuhteessa Järvenpään kaupungissa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

rehtori Päivi Oinasmäki

Organisaatiotieto

HR-palvelut