§ 2 Laaja-alaisen erityisopettajan viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2022-834

Päätöspäivämäärä

12.5.2022

Päätöksen tekijä

Anttilan koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin erityisopettajan (laaja-alainen) kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin halu ja osaaminen tiimityöskentelyyn ja yhteisopettajuuden kehittämiseen ja toteuttamiseen sekä hyvä perehtyneisyys moniammatillisuuteen ja yhteisopettajuuteen. Digiosaaminen katsottiin myös eduksi.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin laaja-alaisen erityisopettajan virkaan on KM, erityisopettaja (henkilötiedot piilotettu). (henkilötiedot piilotettu) eduksi katsottiin monipuolinen työkokemus ja haastatelussa esille tullut osaaminen. Avelin on työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Päätös

Päätän valita KM, erityisopettaja (henkilötiedot piilotettu) Järvenpään kaupungin laaja-alaisen erityisopettajan virkaan 1.8.2022 alkaen. Varalle valitaan KM, erityisopettaja (henkilötiedot piilotettu).

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

rehtori Seppo Rantanen

Organisaatiotieto

HR-palvelut