§ 4 Järvenpään kaupungin edustajat Kansalaisopistojen liiton ylimääräiseen liittokokoukseen 17.6.2022

Lataa 

JARDno-2022-607

Päätöspäivämäärä

11.5.2022

Päätöksen tekijä

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen johtaja

Päätöksen peruste

Hyvinvoinnin palvelualueen toimivallan siirtäminen 1.1.2022 alkaen.

Kuvaus

Järvenpään kaupunki/Järvenpään Opisto on Kansalaisopistojen liitto KoL – Medborgarinstitutens förbund MiF ryn jäsen. Liiton päätösvaltaa käyttää liittokokous, joka kokoontuu joka kolmas vuosi kesäkuussa.  

Liiton tarkoituksena on vapaan sivistystyön, kansalaisopistojen ja opiskelijayhdistysten edunvalvonta, toiminnan tukeminen ja kehittäminen sekä kansallisen ja kansainvälisen yhteistyön edistäminen eri koulutusorganisaatioiden välillä.  

Ylimääräinen liittokokous järjestetään 17.6.2022 Helsingissä ja kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Kokouksessa päätetään mm. liiton sääntöjen muuttamisesta. Liiton sääntöjen mukaan Järvenpään kaupungilla/Järvenpään Opistolla on liittokokouksessa kolme (3) edustajapaikkaa. Edustajapaikat määräytyvät vahvistettujen valtionosuustuntien määrän mukaan. Jäsenten valtuuttamilla kokousedustajilla on äänioikeus kokouksessa. Edustajalla on jäsenen hänelle myöntämä määrä ääniä. Äänioikeus osoitetaan valtakirjalla.  

Liittokokouksessa Järvenpään Opiston ylläpitäjänä ja kaupungin edustajina voivat toimia Hyvinvoinnin palvelualueen lautakunnan jäsenet ja ao. viranhaltijat. 

Päätös

Päätän nimetä seuraavat kolme (3) Järvenpään kaupungin edustajaa Helsingissä järjestettävään Kansalaisopistojen liiton ylimääräiseen liittokokoukseen: 

Järvenpään Opiston rehtori Mika Hagelin (käyttää 3/3 Järvenpään kaupungin äänimäärästä) 

 

Allekirjoitus

hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen johtaja Kirsi-Marja Karjalainen

Organisaatiotieto

Konsernipalvelut