§ 2 Lukion lehtorin (historia, yhteikuntaoppi, filosofia) viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2022-414

Päätöspäivämäärä

21.4.2022

Päätöksen tekijä

Lukion rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin lukion historian, yhteiskuntaopin ja filosofian opettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin kokemus lukion historian, yhteiskuntaopin ja filosofian opetuksesta sekä kiinnostus kansainväliseen toimintaan, yhteiskunnallisen aktiivisuuden edistämiseen ja YTY-opintojen kehittämiseen oppilaitoksessa.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin lukion lehtorin (historia, yhteikuntaoppi, filosofia) virkaan on FM (Henkilötiedot poistettu). (Henkilötiedot poistettu) on koulutuksensa, työkokemuksensa ja haastattelun pohjalta tehdyn kokonaisarvioinnin perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Päätös

Päätän valita FM (Henkilötiedot poistettu) Järvenpään kaupungin lukion lehtorin (historia, yhteikuntaoppi, filosofia) virkaan 1.8.2022 alkaen. 

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Marja-Liisa Lehtiniemi, Rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut