§ 2 Luokanopettajan viran täyttäminen Haarajoen kouluun

Lataa 

JARDno-2022-425

Päätöspäivämäärä

29.3.2022

Päätöksen tekijä

Haarajoen koulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin luokanopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Hakijan edellytettiin olevan yhteistyökykyinen  ja -haluinen sekä häneltä toivottiin hyviä tvt-taitoja.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin luokanopettajan virkaan on (henkilötiedot poistettu). (henkilötiedot poistettu) on erittäin pitkä ja monipuolinen työkokemus luokanopettajana. Hän on myös menestyksellä toiminut Haarajoen koululla luokanopettajana ja lisäksi haastattelussa hän osoitti esimerkillistä osaamista. Näiden perusteella hän on kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa luokanopettajan virkaa.

 

Päätös

Päätän valita (henkilötiedot poistettu) Järvenpään kaupungin luokanopettajan virkaan 1.8.2022 alkaen. 1. varalle valitaan (henkilötiedot poistettu) ja 2. varalle valitaan (henkilötiedot poistettu).

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Pekka Tukonen, rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut