§ 1 Erityisopettajan viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2022-362

Päätöspäivämäärä

9.3.2022

Päätöksen tekijä

Yhteiskoulun rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin erityisluokanopettajan tai erityisopettajan (laaja-alainen) kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Valinnassa katsottiin eduksi kokemus moniammatillisesta yhteistyöstä ja yhteisopettajuudesta.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin erityisopettajan virkaan on KM erityisopettaja (henkilötiedot poistettu). Kokonaisarvioinnin, monipuolisen ja Järvenpään Yhteiskouluun sopivan työkokemuksensa ja osaamisensa perusteella hänen arvioidaan olevan kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Päätös

Päätän valita KM erityisopettaja (henkilötiedot poistettu) Järvenpään kaupungin erityisopettajan virkaan 1.8.2022 alkaen.

Terveydentilaa koskevaa selvitystä ei vaadita, koska virkaan valittu henkilö on jo kunnan virkasuhteessa ja on jo aikaisemmin esittänyt selvityksen terveydentilastaan.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

rehtori Pia Pohjanpalo

Organisaatiotieto

HR-palvelut