§ 1 Päätoiminen tuntiopettajan (matematiikka, fysiikka, tietotekniikka) tehtävän täyttäminen

Lataa 

JARDno-2022-193

Päätöspäivämäärä

23.2.2022

Päätöksen tekijä

Lukion rehtori

Päätöksen peruste

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta tehtävän kelpoisuusehdoksi määritettiin lukion matematiikan, fysiikan ja tietotekniikan opettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Eduksi katsottiin kokemus matematiikan, fysiikan ja tietotekniikan opetuksesta yleissivistävässä koulutuksessa. Lisäksi arvostettiin yhteistyökykyä, kokemusta oppilaitoksen tvt-vastuista ja aktiivista kehittämisotetta.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin päätoimisen matematiikan, fysiikan ja tietotekniikan tuntiopettajan tehtävään on FM/DI (henkilötiedot poistettu). (henkilötiedot poistettu) täyttää muodolliset kelpoisuusehdot, hänelle on kokemusta vastaavasta tehtävästä ja tehdyn arvioinnin perusteella hän on sopiva kyseiseen tehtävään.

 

Päätös

Päätän valita FM/DI (henkilötiedot poistettu) Järvenpään kaupungin päätoimisen matematiikan, fysiikan ja tietotekniikan tuntiopettajan tehtävään 1.8.2022 alkaen. 

Valinta virkasuhteisluontoiseen tehtävään on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES:n mukaan ja ne tarkennetaan viranhoitomääräyksessä. 

 

Allekirjoitus

Marja-Liisa Lehtiniemi, rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut