Nuorisovaltuusto, kokous 18.11.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 45 Nuorisovaltuuston visio

JARDno-2020-2657

Valmistelija

  • Noora Salo, nuorisotyöntekijä, noora.salo@jarvenpaa.fi

Perustelut

Järvenpään kaupungin palvelujen tuottamista ohjaa kaupunkistrategia, joka on visio ja tahtotila siitä, mihin suuntaan toimintaa halutaan kehittää.

Järvenpään kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat Asukaslähtöisyys, Rohkeus, Vastuullisuus, Osallisuus ja avoimuus sekä Tuloksellisuus.

Järvenpään kaupungin kuusi tulevaisuuskuvaa, jotka osaltaan ohjaavat toimintaa, ovat Älykäs ja resurssiviisas kaupunki, Hyvä elämä ja toimiva arki, Kulttuurin tekijöiden ja kokijoiden kaupunki, Kaupunki yhteisönä - Me teemme Järvenpään!, Digitalisaatio, yrittäminen ja uudistuva työ sekä Tasapainoinen kestävällä pohjalla oleva talous

Nuorisovaltuuston toimintasääntöön on kirjattu nuorisovaltuuston toiminnan tarkoitus sekä tavoitteet yleisesti. Visiotyöskentelyn tavoitteena on ohjata nuorisovaltuuston konkreettisten tavoitteiden luomista sekä toiminnan kehittämistä vastaamaan kuntalaisten tarpeita entistä paremmin.

Ehdotus

Esittelijä

  • Noora Salo, nuorisotyöntekijä, noora.salo@jarvenpaa.fi

Nuorisovaltuusto aloittaa työskentelyn nuorisovaltuuston vision työstämiseksi Järvenpään kaupunkistrategiaan pohjautuen. Työskentelyä jatketaan nuorisovaltuuston joulukuun kokouksessa. Työstetyt asiat siirretään seuraavan nuorisovaltuuston käyttöön.

Päätös

Päätetään päätösehdotuksen mukaisesti.