§ 139 Järvenpään kaupungin kesätyöllistämistuki työnantajille /  Keski-Uudenmaan kristillisen koulun ja päiväkodin kannatusyhdistys ry

Lataa 

JARDno-2020-2593

Päätöspäivämäärä

13.11.2020

Päätöksen tekijä

Työllisyyspalveluiden päällikkö

Päätöksen perustelut

Talousarvio 2020

Päätös

Työnantaja on hakenut ennakkoon kesätyöllistämistukea 6.4.2020 päivätyillä hakemuksilla kahden (2) järvenpääläisen nuoren työllistämiseen. Hakemusten perusteella työnantajalle on alustavasti myönnetty kesätyöllistämistukea kahden järvenpääläisen nuoren työllistämiseen (viranhaltijapäätökset JARDno-2020-959 ja 2020-960). Kesätyöllistämistukea maksetaan toteutuneiden työtuntien mukaan. Molemmilla nuorilla toteutuneita työtunteja oli 60, joten kesätyöllistämistukea maksetaan enintään 200 euroa / nuori.

Päätän

  1. myöntää kesätyöllistämistukea sitä hakeneelle työnantajalle yhteensä enintään 400 euroa kahden (2) järvenpääläisen nuoren työllistämiseen kaupungille toimitetun hakemuksen sekä edellä kuvaus kentässä mainituin kesätyöllistämistuen myöntämisen ehdoin.
  2. että päätös pannaan täytäntöön vasta, kun se on lainvoimainen.
  3. että tämän päätöksen perusteella tukea hakeneelle työnantajalle maksettu tuki voidaan periä takaisin, mikäli myöhemmin käy ilmi, ettei tukea tosiasiassa ole käytetty siihen tarkoitukseen, johon se on myönnetty.

Allekirjoitus

Osaamis- ja työllisyyspalvelujen päällikkö Sirkka Lehti

Organisaatiotieto

HR-palvelut