§ 5 Maankäyttöinsinöörin viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2021-1887

Päätöspäivämäärä

7.9.2021

Päätöksen tekijä

Tonttipäällikkö

Päätöksen perustelut

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin maanmittausalan diplomi-insinöörin (DI) tai maanmittausinsinöörin (AMK) tutkinto. Valitulta edellytettiin maankäytön suunnittelun, kiinteistönmuodostuksen ja kiinteistöjen vaihdantaan liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Eduksi katsoimme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Lisäksi tehtävässä vaadittiin ammattitason osaamista moninaisista paikkatieto- ja rekisterinpito-ohjelmista.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin maankäyttöinsinöörin virkaan on henkilötiedot piilotettu. Valinta perustui vankkaan työkokemukseen, valittu on toiminut vastaavissa tehtävissä kahdessa eri kunnassa yhteensä 20 vuoden ajan. henkilötiedot piilotettu on työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Päätös

Päätän valita henkilötiedot piilotettu Järvenpään kaupungin maankäyttöinsinöörin virkaan 1.11.2021 alkaen. 

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät TS mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

Tarja Kariniemi, tonttipäällikkö

Organisaatiotieto

HR-palvelut