§ 9 Vesihuollon vesimittarit, pultit, mutterit, sähköhitsausosat, talosulut, liittimet kansistot, venttiilihatut hankinta

Lataa 

JARDno-2018-3944

Päätöspäivämäärä

20.11.2018

Päätöksen tekijä

Toimitusjohtaja

Päätöksen perustelut

Päätöksen perusteena Järvenpään kaupungin hallintosääntö 41§ liikelaitoksen johtajan (toimitusjohtaja) päätösvalta hankinnoissa ja urakoissa. Taloudellinen toimivalta puitesopimusten vuosihankinnoissa, kertahankinnoissa leasinghankinnoissa ja ostopalvelusopimuksissa on 500 000 € saakka.

 

Päätös

Päätän edellä esitetyin perustein ja tarjouspyynnön mukaisesti, että vesihuollon tarvikkeiden vesimittarit, hst-pultit ja -mutterit, sähköhitsausosat, talosulkuventtiilit, liittimet, kansistot, venttiilihatut ja -korkit toimittajiksi valitaan alla olevat tarjousvertailun mukaisesti kokonaishinnaltaan edullisimmat tarvike- ja materiaalitoimittajat:

Toimittaja Kokonaishinta €/vuosi (alv. 0%)
1. LVI-Dahl Oy 84 560,20
2. Onninen Oy 87 476,70

Tilaajalla on oikeus valita eri työkohteiden erilaisten vaatimusten mukaisesti parhaiten työkohteeseen sopivat / hankittavat tuotteet valituilta toimittajilta.

Sopimuksen sitovuus syntyy vasta, kun molemmat osapuolet ovat sopimusasiakirjan allekirjoittaneet. Sopimus allekirjoitetaan vasta, kun tämä hankintapäätös on saanut lainvoiman.

Tilaajavastuulain mukaiset todistukset tarkistetaan ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Hankinta toteutetaan Järvenpään Veden investointi- ja käyttötalouden määrärahoilla, talousarviovuodelle myönnettyjen määrärahojen puitteissa. Hankinnan kokonaisarvo on kahden vuoden sopimusjaksolla yhteensä arviolta noin 170 000 € (alv 0 %).

Allekirjoitus

Toimitusjohtaja Ari Kaunisto

Organisaatiotieto

Järvenpään Vesi