§ 4 Virka-apulaisrehtorin viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2021-902

Päätöspäivämäärä

20.5.2021

Päätöksen tekijä

Lukion rehtori

Päätöksen perustelut

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin lukion rehtorin kelpoisuus, eduksi katsottiin kokemus yleissivistävän koulutuksen apulaisrehtorin tai rehtorin tehtävästä. Eduksi katsoimme myös  kokemuksen lukion hallinnollisista tehtävistä ja erityisesti em. vastuualueista sekä opiskelijahallinto-ohjelmien käytöstä. Lisäksi arvostettiin yhteistyökykyä, vuorovaikutus-, ongelmanratkaisu- ja organisointitaitoa sekä paineensietokykyä, hyviä tietotekniikkataitoja sekä aktiivista kehittämisotetta.

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin virka-apulaisrehtorin virkaan on henkilötiedot piilotettu. Hän on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Päätös

Päätän valita henkilötiedot piilotettu Järvenpään kaupungin virka-apulaisrehtorin virkaan 1.8.2021 alkaen. Hänen kieltäytymisen varalle valitaan 1. varasijalle henkilötiedot piilotettu ja 2.varasijalle henkilötiedot piilotettu.

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

rehtori Marja-Liisa Lehtiniemi

Organisaatiotieto

HR-palvelut