§ 1 Lukion lehtorin (äidinkieli ja kirjallisuus) viran täyttäminen

Lataa 

JARDno-2021-158

Päätöspäivämäärä

13.4.2021

Päätöksen tekijä

Lukion rehtori

Päätöksen perustelut

Julkaistun hakuilmoituksen pohjalta viran kelpoisuusehdoksi määritettiin  lukion äidinkielen ja kirjallisuuden kelpoisuus, eduksi katsottiin kokemus lukion äidinkielen ja kirjallisuuden opetuksesta sekä arvostettiin yhteistyökykyä, mahdollisuutta Suomi toisena-kielen opetukseen, tieto- ja viestintätekniikkataitoja sekä aktiivista kehittämisotetta. 

Hakemusten, haastattelujen ja ansiovertailun sekä perustuslain 125 § mukaisten yleisten nimitysperusteiden eli taidon, kyvyn ja koetellun kansalaiskunnon kokonaisarvioinnin nojalla soveltuvin ja sopivin Järvenpään kaupungin lukion lehtorin (äidinkieli ja kirjallisuus) virkaan on henkilötiedot piilotettu. henkilötiedot piilotettu on lisäksi työkokemuksensa ja osaamisensa sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella kyvykkäin hoitamaan avoinna olevaa virkaa.

 

Päätös

Päätän valita FM henkilötiedot piilotettu Järvenpään kaupungin lukion lehtorin (äidinkieli ja kirjallisuus) virkaan 1.8.2021 alkaen. Ensimmäiselle varasijalle valitaan henkilötiedot piilotettu ja toiselle varasijalle henkilötiedot piilotettu.  

Virkaan ottaminen on ehdollinen, kunnes valittu esittää terveydentilastaan luotettavan selvityksen. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työehdot määräytyvät OVTES mukaan ja ne tarkennetaan virkamääräyksessä. 

Allekirjoitus

rehtori Marja-Liisa Lehtiniemi

Organisaatiotieto

HR-palvelut