§ 2 Vakiovuorot: Kentät ja alueet sekä jäähallin kesäjäät, kausi 2024.

Lataa 

JARDno-2024-256

Päätöspäivämäärä

29.2.2024

Päätöksen tekijä

Liikuntapäällikkö

Päätöksen peruste

Hyvinvoinnin palvelualueen toimivallan siirtäminen (HYVO 15.2.2023).

Kuvaus

Ulkokenttien ja -​alueiden sekä jäähallin kesäjäiden vakiovuorot kesäkaudelle 2024 olivat haettavina 31.1.2024 mennessä.

Kenttien ja alueiden vakiovuorot kohdentuvat ajalle 15.4.-31.12.2024 (säävaraus). Jäähallin kesäjäiden vakiovuorot kohdentuvat ajalle 15.4.-7.8.2024. Jäähallin huoltosulku on alustavasti 24.6.-28.7.2024. Tällä päätöksellä käsitellään kaikki määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.

Myönnetyt vakiovaraukset ovat nähtävillä viikoittain TIMMI-​ tilanvarausjärjestelmässä (Tilojen varaaminen Timmin kautta | Järvenpää (jarvenpaa.fi)).

Järvenpään kaupungin tila ja palveluhinnasto on nähtävillä: kaupungin-hallinnoimien-tilojen-vuokraushinnasto-2024.pdf (jarvenpaa.fi) . Liikuntavuorojen jakoperusteet, haku, täytäntöönpano ja toimintaohjeet 2024 ovat päätöksen liitteenä. 

Liikuntapalveluilla on oikeus perua myönnetty vuoro erillisen tapahtuman, kuten turnauksen,​ leirin,​ ottelun tms. takia. Seurojen ja yhdistysten tulee hakea tilapäiskäyttövuorot erilliseen tapahtumaan liikuntapalveluista vähintään kuukautta ennen tapahtumaa. Luonnon nurmikentillä on aina säävaraus. Kenttähenkilökunta tekee päivittäin päätöksen,​ voidaanko luonnonnurmella harjoitella tai pelata.

Mikäli tilojen varaaja ei käytä todistetusti vuoroaan, liikuntapalveluilla on oikeus myöntää käyttämättä jätetty vuoro toiselle hakijalle. Jokaisella vuorolla on oltava nimetty vastuuhenkilö.

Myönnetyt vuorot laskutetaan kuukausittain jälkikäteen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tilavaraus tulee peruuttaa viimeistään viikkoa (7 pv) ennen tapahtumaa/varausta, jotta peruutus voidaan huomioida laskutuksessa. Peruuttamattomasta vuorosta peritään tilan perusmaksu (myös alle 18 v. vuoroista).

Erillisistä tapahtumista (ottelut, kilpailut, näytökset jne.) aiheutuvista lisäkustannuksista vastaa tapahtuman järjestäjä. Tällaisia kustannuksia voivat olla esim. puhtaanapidosta tai kulunhallinnan muutoksista aiheutuvat kustannukset.

Päätös

Päätän hyväksyä kenttien ja -​alueiden sekä jäähallin kesäjään vakiovuorot kesäkaudelle 2024 TIMMI -​tilanvarausjärjestelmässä olevan vakiovuoroesityksen mukaisesti.

Allekirjoitus

Liikuntapäällikkö

Organisaatiotieto

Hyvinvoinnin palvelualue