Kaupunginhallitus, kokous 29.3.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 84 Kutsuntalautakuntien edustajien valinta 2021

JARDno-2021-427

Valmistelija

  • Siiri Tikkanen, korkeakouluharjoittelija, siiri.tikkanen@jarvenpaa.fi

Perustelut

Kaartin jääkärirykmentin Uudenmaan aluetoimistosta on 19.2.2021 tullut pyyntö, jolla Uudenmaan aluetoimisto pyytää Uudenmaan kuntia ja kaupunkeja sekä poliisia toteuttamaan asevelvollisuuslain mukaiset vastuunsa vuoden 2021 kutsuntojen toteuttamiseksi. Kutsunnat järjestetään syyskuussa Tuusulassa.

Kuntien ja kaupunkien tehtävänä on nimetä kutsuntalautakuntiin kuntien tai kaupunkien edustajat ja heille varahenkilöt (ASEVL 22§). Puolustusvoimien pyyntökirjeen mukaan lautakuntien edustajien pitäisi olla sosiaali- tai nuorisotyön parissa työskenteleviä ja ainakin yhden paikalla olevan lautakunnan jäsenen pitäisi olla ruotsin kielen taitoinen.

IL


 

Ehdotus

Esittelijä

  • Olli Naukkarinen, kaupunginjohtaja, olli.naukkarinen@jarvenpaa.fi

Kaupunginhallitus päättää nimetä edustajat sekä varaedustajat kutsuntalautakuntiin seuraavasti:

  1. kutsuntalautakunta 1; varsinainen edustaja erityisnuorisotyöntekijä Emmi Wallin ja varajäseneksi nuorisotyöntekijä Joona Jumppanen
  2. kutsuntalautakunta 2; varsinainen edustaja palveluohjaaja Julia Örn ja varajäseneksi etsivä nuorisotyöntekijä Anni Yli-Kovero
  3. kutsuntalautakunta 3; varsinainen edustaja nuorisotyöntekijä Noora Salo ja varajäseneksi nuorisotyöntekijä Ronja Inkinen. 

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti.

Tiedoksi

Nimetyt ja Uudenmaan aluetoimisto