§ 9 Ruotsin ja englannin kielen lehtorin viran täyttämättä jättäminen

Lataa 

JARDno-2024-531

Päätöspäivämäärä

11.4.2024

Päätöksen tekijä

Yhteiskoulun rehtori

Päätöksen peruste

Ruotsin ja englannin kielen lehtorin  viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, opetettavan aineen aineenopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä viisi hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kukaan näistä viidestä hakijasta ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja.

Kuvaus

Järvenpään kaupungin ruotsin ja englannin kielen lehtorin virka on ollut haettavana 26.2.-14.3.2024 välisen ajan. Virka on ollut haettavana Järvenpään kaupungin yleisessä tietoverkossa ja TE-keskuksen sivuilla sekä Kuntarekry-työnhakupalveluissa. Ruotsin ja englannin kielen lehtorin viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, opetettavan aineen aineenopettajan kelpoisuus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.  Virkaa täytettäessä on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Virkaan haki määräaikaan mennessä viisi hakijaa. Hakemukset jätettiin sähköisesti. Hakijoiden koulutus- ja työkokemustiedot kokonaisuudessaan löytyvät sähköisistä hakemuksista. Kukaan näistä viidestä  hakijasta ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja, joten ketään ei kutsuttu haastatteluun.

Päätös

Päätän jättää ruotsin ja englannin kielen lehtorin viran täyttämättä, koska kukaan hakijoista ei täyttänyt viran kelpoisuusehtoja.

Allekirjoitus

Pia Pohjanpalo, rehtori

Organisaatiotieto

HR-palvelut